1. AZ Design, espai, més activitats ?


AZ design va iniciar-se en un taller de fusteria de La Bisbal D’Empordà, on va ser ampliat i convertit a l’any 2014 en una sala d’exposició de mobles contemporànis. AZ design és un espai de vida, de descobriment i de trobada on hi ha una selecció de mobles, peces de petites series d’art i creacions fetes a mida. La nostra feina es basa en el concepte de canvi perquè aquí en AZ design, l’espai és flexible i es troba en constant evolució. La força de la nostra experiència i de la nostra planta de producció, juntament amb la nostra sala d’exposició fa possible realizar una gran varietat d’aplicacions personalitzades i el recolzament als nostres clients, que avui en dia, són en la seva majoria, arquitectes privats i grans entusiastes dels mobles contemporànis.

2. Per què conformar-se amb l’Empordà ?


L’Empordà és un preciós indret que ens inspira cada dia. Per a nosaltres, la natura és l’essència de l’objecte i com ell, evoluciona amb el pas del temps. Aquesta és la nostra senzilla raó, l’entorn juga un paper essencial en la fabricació. Nosaltres seleccionem principalment matèries primeres, orgàniques, sovint reciclades i ens esforcem per respectar un procès de disseny ecològic.

"Per a nosaltres, la natura és l’essència de l’objecte i com ell, evoluciona amb el pas del temps."

3. Com defineixes el teu estil ?


Ens agrada definir el nostre estil com “ D.O Empordà “. Natural,orgànic i cru, en consonància amb l’estil de les cases “Masies” de la nostra zona de la Costa Brava. Es fa evident veure, quan entres a la sala d’exposició, que els nostres materials preferits són la fusta i el ferro. Ferms i duraders, que il.lustren la nostra filosofía i “ Know-how”. Sobre aquests fonaments desenvolupem un univers de composicions amb robes, cuir, pedra i marbre. Totes aquestes característiques es fan peleses en el nostre treball creatiu d’ A CUATRO PATAS, marca amb la qual desenvoluparem l’etiqueta de “ D.O Empordà” en els propers anys.

2. Creació personalitzada ? Per a quin tipus de projecte?


AZ design satisfà les demandes sofisticades, com per a la producció de parts sobre les mesures per a l'arranjament de l'interior. En aquests casos, treballem amb un prescriptor de projectes més o menys complexes.